Leuk dat je mijn website bezoekt.
Zoals je wel zal zien gaat mijn voorkeur uit naar de natuurfotografie. Zowel de natuur in macro gefotografeerd, als de natuur als landschap zal je tegenkomen. Dat laatste vooral bij het onderdeel reizen, maar zo af en toe vind ik het ook wel leuk om totaal iets anders te fotograferen, bijvoorbeeld straatfotografie.
Daarnaast wil ik met mijn fotografie ook graag wat vertellen, waarbij de natuur meestal wel als inspiratiebron dient. Deze onderwerpen komen in mijn projecten naar voren.
Om mij steeds te blijven ontwikkelen volg ik na de opleiding aan de School voor Fotografie, ook regelmatig cursussen en workshops. De projecten "Plastic Soup", "Mijn Oosterschelde" en "Imagination" zijn het resultaat van mentortrajecten die ik bij Bart Siebelink heb gevolgd.
Het lidmaatschap van de De Fotoclub Raamsdonksveer en de fotowerkgroep van IVN Mark en Donge dienen ook als een inspiratiebron voor mij.
Heb je interesse in foto's of wil je meer weten hoe ze tot stand zijn gekomen, neem dan contact op via de contactpagina. Je kan natuurlijk ook contact met mij opnemen als ik je met diverse fotografie technieken kan helpen.
Geniet van de foto's
Irene Nicaise


Back to Top